Zoë van Oosterhout  
 
 
Vanaf augustus 2020 is Zoé van Oosterhout  officieel bij ons actief als de nieuwe docente/begeleider van de kinderkunstklas en de jeugdkunstgroep van donderdagavond.
Daarnaast assisteert zij bij de workshops en bij de begeleiding van de groep Spetters. (Kunstenaars met een beperking)
Omdat Zoé al enige tijd actief is in het atelier is zij voor de meeste bezoekers inmiddels geen onbekende.

 
Zoë van Oosterhout  is een jonge kunstenares met een heel groot talent.
Als jomg meisje van amper vier jaar oud bleek al snel duidelijk dat ze een bijzondere gave had voor waarneming. Door middel van zelfstudie, tips en een enkel advies van gevestigde kunstenaars maar vooral door haar grote passie en onuitputtelijke doorzettingvermogen ontwikkelde zij zich al snel naar een bijzomder hoog niveau.  Als een echte kunstenares is voor Zoé elke tekening slechts een oefening voor de volgende.  Met haar kritrische blik ziet ze altijd haar tekortkomingen en is dan ook zelden tevreden over het resultaat.
 

 
Grafiet op papier
 
Zoé is nog volop in ontwikkeling en is erg leergierig. Gelet op wat ze nu al maakt zijn wij er van overtuigd dat zij zich zal ontwikkelen tot een internationaal bekende kunstenares.
We zijn er als culturele creatieve instelling dan ook bijzonder trots op dat zij bij ons haar talent komt delen.

Het werk van Zoé bestaat voonamelijk uit haar grote voorkeur voor portretten en lichamen. Bij voorkeur erotisch vrouwelijk naakt.
Naast haar prachtige potloodtekeningen heeft Zoé zich ook ontwikkelt in het schilderen. Haar voorkeur gaat hierbij uit naar de klassieke glaceer olieverftechnieken. Ook hier komt de kritische blik van haar om de hoek kijken. Zoals zij zelf zegt hoop ze dat het over een aantal jaren ergens een beetje op begint te lijken. Tot die tijd is alles voor haar een leerproces en verslindt ze alle informatie en tips die ze maar kan vinden.

                                                                                                                       
       Olieverf op doek
  Olieverf op doek
 


 
 
 
Werk in opdracht


 
 
 
 
 
Als de tijd naast het werken aan haar eigen kunstwerken het toelaat vindt Zoë het leuk om af en toe aan een opdracht te werken.
Het maakt haar daarbij niet uit of het nu een potloodtekening is of een olieverfschilderij.
Voor meer informatie over deze talentvolle kunstenares of voor informatie over opdracht  kunt u contact opnemen via
info@dogmagroup.nl of via onze website

 
Voor meer informatie over het werk van Zoë van Oosterhout kunt u een kijje nemen haar instagram pagina.