Kunst in opdracht
 
Dat de groep Spetters, kunstenaars met een beperking, mooie kleurrijke en bijzondere schilderijen en tekeningen kunnen maken is bekend.
Wat misschien minder bekend is dat deze kunstenaars ook graag in opdracht werken.
Voor de mensen met een beperking is dit een mooie manier om actief en op een leuke manier een productieve culturele dagbesteding te beleven, en wat extra geld te verdienen voor materialen,, en voor de u natuurlijk een mooie gelegenheid om een bijzonder product te krijgen voor een gunstige prijs.
Doordat de opdrachten altijd worden uitgevoerd onder professionele begeleiding heeft u de garantie dat uw product van uitstekende kwaliteit is.
Indien een opdracht daartoe aanleiding geeft zullen de Spetters geholpen worden door de overige (jeugd)deelnemers uit het atelier. en/of zal er worden samengewerkt met derden.
 
 
Wat kunnen de Spetters voor u allemaal maken?
 
 
Schilderij met uw voorstelling
De Spetters kunnen voor u een schilderij maken met een door u gewenste afbeelding.. Bijvoorbeeld een portret van uzelf of iemand anders. Of een voorstelling over een jubileum, verjaardag, werk, hobby of gewoon fantasie. Het maakt de Spetters niet uit wat ze voor u moeten maken.
Met veel plezier en vooral in hun eigen bijzondere schilderstijl gaan ze voor u aan de slag.
 
 
 
U kunt het schilderij in elk gewenst formaat en materiaal laten maken. Bijvoorbeeld een klein doekje van 25 x 40 cm in acrylverf op katoen of een groot doek van 120 x 160 cm.in olieverf op linnen. Alle combinaties zijn mogelijk. De schilderijen worden `ophang`klaar afgeleverd. Het enige wat de kunstenaars nodig hebben zijn een goede omschrijving van uw wensen en eventueel toto`s van het onderwerp. De levertijd van de schilderijen is afhankelijk van het materiaal en de afbeelding. Een eenvoudig kunstwerk duurt ongeveer 5 dagen. Een kunstwerk van bijvoorbeeld olieverf met een uitgebreider afbeelding waar meer werk in gaat zitten duurt ongeveer 14 dagen.
Vanaf 35 euro heeft u al een uniek schilderij ,met een door u aangeven onderwerp, speciaal voor u gemaakt.
 

Ontwerp en drukwerk
Ooit eens gedacht aan een uniek ontwerp van bijzondere mensen?
Bij de Spetters zitten een aantal kunstenaars met een licht verstandelijk- en/of psychische beperking. De meeste van deze mensen hebben dikwijls een vorm van opleiding genoten in een bepaalde vaardigheid. Zij zijn goed in staat om de wat ingewikkelder werkzaamheden uit te voeren Samen met hun collega`s, en met wat hulp van professionele begeleiding, kunnen zij voor u, en eventueel samen met u, de mooiste en bijzondere ontwerpen maken. Of het nu gaat om een visitekaartje, geboortekaartje, flyer, poster, logo of een illustratie , zij maken er iets unieks van.
 

U kunt alleen een ontwerp bestellen maar u kunt ook uw ontwerp direct kant en klaar in elke gewenste oplage en kwaliteit door ons laten drukken.
Afhankelijk van uw wensen en het soort opdracht wordt uw ontwerp digitaal en/of als origineel geleverd.
Naast professioneel drukwerk kunnen wij ook eenvoudige kopie├źn voor u maken. Ideaal voor bijvoorbeeld schoolmusicals en verenigingsactiviteiten.
 
 
 
Projecten, objecten, en meer
De Spetters hebben inmiddels een jarenlange ervaring in het bedenken en/of uitvoeren van allerlei (grote) projecten zoals (buiten)kunstobjecten, (tunnel) wandschilderingen, reclame / winkel / figuur / presentatieborden, maar ook (grote) binnenpanelen voor bijvoorbeeld klaslokalen en kantoren of decors en attributen voor theater, het wordt allemaal professioneel uitgevoerd. Bent u op zoek naar een mooi en opvallend buiten(reclame)prijsbord voor uw winkel, een kunstattractie / decor voor uw braderie / evenement of wellicht een grote muurschildering/schilderij voor uw bedrijf, de Spetters zijn u graag van dienst..
Grote en/of ingewikkelder projecten worden, indien noodzakelijk, in samenwerking met de jeugdgroep en/of met derden uitgevoerd.
 


Voor alle projecten geldt dat deze worden uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever.
 
 
Informatie
Voor alle `Kunst in opdracht`activiteiten kunt u altijd geheel vrijblijvend nadere informatie verkrijgen.
Neemt u hiervoor Contact met ons op of bezoek ons in het atelier. OPENINGSTIJDEN ATELIER